Prof. Dr. Aziz Sancar Anaokulu

Vizyon: Okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen, çocuk haklarını koruyan ve aile katılımına verdiği önem doğrultusunda çocukları yetiştirmeyi sürdürmek Çocukların gelişimlerine, ilgi ve ihtiyaçlarına uygun olarak yaparak ve yaşayarak öğrenmelerine fırsat sağlayan eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Okul Öncesi eğitimin temel ilkelerine uygun olarak çocukların, beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmek, sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma gibi sosyal davranışları kazandırmak, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakabilen, araştırarak, sorgulayarak, üreterek, yaparak ve yaşayarak öğrenen, milli ve manevi değerlerine sahip çocuklar yetiştirmektir.

Başarılar: ENVIRONMENTALIST CLASSES (ÇEVRECİ SINIFLAR) e-Twining Avrupa Kalite Etiketi Ödülü DOĞA BENİM HAZİNEM e-Twining Ulusal Kalite Etiketi Ödülü

Saatler: 08:15 16:50
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bahcelievlerazizsancaranaokulu.meb.k12.tr

Adres - KOCASİNAN MERKEZ MAH. MAHMUTBEY CAD. NO 283285 İÇ KAPI NO 1 BAHÇELİEVLER / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Şirinevler metrobüs durağından okulumuza minibüs yada otobüsle gelinebilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine Uzaklık: 3 KM İl Merkezine Uzaklık: 16 KM